Розвиток територіальних громад у контексті європейської інтеграції та відновлення України - Мар'єнко, Павло Олександрович (My University, 2024)
Теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо напрямів розвитку територіальних громад в умовах європейської інтеграції та відновлення України
Keywords: МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ОРГАНИ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ; ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ; ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД