Петрологія вугілля Новомосковського родовища - Агаджанова, Айболек (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – вугілля промислових вугільних пластів нижнього та середнього карбону Новомосковського родовища. Мета досліджень – визначити особливості і просторові зміни петрографічного складу вугілля Новомосковського родовища.
Keywords: НОВОМОСКОВСЬКЕ РОДОВИЩЕ; ВУГІЛЛЯ; НИЖНІЙ ТА СЕРЕДНІЙ КАРБОН; ПЕТРОГРАФІЧНИЙ СКЛАД; МАЦЕРАЛИ; ВІТРИНІТ; ІНЕРТИНІТ; ЛІПТИНІТ; ПЕТРОГРАФІЧНИЙ ТИП