Класифікація логістичних аутсорсингових рішень підприємства - Московченко, К. Е.; Папіж, Ю. С. (НТУ ДП, 2022)
На сучасному етапі все більшої ваги в логістичній практиці підприємств набирає аутсорсинг, що передбачає передавання права на виконання логістичних послуг сторонній організації.
Keywords: аутсорсинг; логістичні послуги