Використання легованих глиноземом наноадсорбентів щодо уловлювання оксиду вуглецю - Mozaffari, Niloofar; Mozaffari, Nastaran; Вамболь, С. О.; Вамболь, В. В. (НТУ ДП, 2021)
Розглянуто ефективність адсорбції газу CO композитних плівок, легованих оксидом алюмінію. Наведено порівняння з іншими адсорбентами, та відзначено що величина максимальної адсорбційної здатності запропонованих адсорбентів, значно більша, ніж комерційних адсорбентів.
Keywords: адсорбція газу; оксид алюмінію; адсорбенти