Інформаційна безпека ВНЗ України - Колісниченко, М. А.; Тимофєєв, Д. С. (Національний гірничий університет, 2017)
Система вищої освіти України перебуває у процесі постійного вдосконалення, що зумовлено трансформаційними змінами в суспільстві. Українська вища школа переживає період адаптації не тільки до об’єктивних процесів інформаційного суспільства, а й до нових соціально-політичних умов з різноплановими проявами конкурентної боротьби.