Адміністративні провадження, стадії та їх назви - Міхеєв, М. В.; Андрійко, О. Ф. (My University, 2023)
У наукових напрацюваннях зазначено про поетапність розвитку дій сторін у справі про правопорушення із метою здійснення своїх прав та обов’язків та справедливого вирішення питання. Цей процес є системним та складається із певних визначених послідовностей, які, у юридичній літературі, називають стадіями, або − процедурами.
Keywords: процедура; протокол про адміністративне правопорушення; адміністративне розслідування