Кіберфізична система демонстраційного стенду Festo MPS Sorting з детальним опрацюванням людино-машинного інтерфейсу - Максютенко Віталій Павлович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Максютенко Віталія Павловича академічної групи 123-22ск-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – розробити та дослідити кіберфізичну систему на базі демонстраційного стенду Festo MPS Sorting з акцентом на створення ефективного людино-машинного інтерфейсу (HMI) для забезпечення зручного управління, моніторингу та візуалізації процесу сортування.
Keywords: кіберфізична система; людино-машинний інтерфейс; festo mps sorting; plc; tia portal; hmi; сортування; сенсори; profinet