Визначення параметрів і розробка конструкції шківа тертя багатоканатної піднімальної машини - Бугайко Єгор В’ячеславович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Бугайко Єгора В’ячеславовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є визначення параметрів і розробка конструкції шківа тертя багатоканатної піднімальної машини
Keywords: шахтна піднімальна машина; канатоведучий шків тертя; скінчено-елементна модель; напружено-деформований стан