Автономний транспорт і системи допомоги водієві та цифровізація автомобільного господарства - Суханов А. С. (НТУ «ДП», 2024)
Цифровізація автомобільного господарства – це процес впровадження сучасних цифрових технологій для оптимізації управління транспортними засобами, підвищення ефективності, зменшення витрат та забезпечення безпеки.
Keywords: автономний транспорт; цифровізація автомобільного господарства