Управління розвитком закладів охорони здоров’я в умовах війни (на прикладі Комунального некомерційного підприємства «Міська клінічна лікарня № 4» Дніпровської міської ради) - Золотаревська, Ольга Олегівна (My University, 2024)
Наукове обґрунтування теоретичних та аналіз практичних рекомендацій щодо удосконалення управління розвитком закладів охорони здоров’я в умовах війни
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ; ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ; ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я; ІННОВАЦІЇ; УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ