«Кіберфізична система моніторингу температури розумного будинку за допомогою AWS IoT - Казаков, Богдан Юрійович (My University, 2024)
Об’єкт розробки – процес передачі даних з мікроконтролера Raspberry Pi3 на платформу AWS IoT. Мета роботи – створення та впровадження кіберфізичної системи для моніторингу температури в розумному будинку з використаням платформи AWS IoT. Здійснено розробку IoT системи, що включає датчики температури, центральний хаб для обробки даних, а також інтеграцію з AWS IoT для збору, аналізу та зберігання даних. Система орієнтована на застосування в приватних будинках та офісних приміщеннях для забезпечення комфортної температури в приміщенні
Keywords: КОНТРОЛЕР, IoT, ВІДСЛІДКОВУВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ, AWS, IoT CORE, RASPBERRY, DS18B20