Оцінювання персоналу Державної прикордонної служби України - Липовська, Наталія; Маланчій, Микола (My University, 2020)
Мета дослідження – обґрунтувати необхідність підтримки системи професійного навчання державних службовців як необхідної умови модернізації державної служби. Методологічною основою роботи є соціокультурний підхід у поєднанні з методами соціологічної діагностики – анкетуванням та спостереженням.
Keywords: моделювання; оцінювання; професійний стандарт; Державна прикордонна служба України; modeling; estimation; professional standard; State Border Guard Service of Ukraine