Показати скорочений опис матеріалу
Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей
dc.contributor.author | Чабаненко, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2018-01-30T13:03:45Z | |
dc.date.available | 2018-01-30T13:03:45Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Чабаненко М. В. Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей / М. В. Чабаненко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 263-265. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151086 | |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння. Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних захворювань серед населення. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | розробка технології | ru_RU |
dc.subject | разработка технологии | ru_RU |
dc.subject | оздоровча м’ясо-овочева страва | ru_RU |
dc.subject | оздоровительное мясо-овощное блюдо | ru_RU |
dc.subject | асортимент водоростей | ru_RU |
dc.subject | ассортимент водорослей | ru_RU |
dc.title | Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |