Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЧабаненко, М. В.
dc.date.accessioned2018-01-30T13:03:45Z
dc.date.available2018-01-30T13:03:45Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationЧабаненко М. В. Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей / М. В. Чабаненко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 263-265.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151086
dc.description.abstractНа сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння. Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних захворювань серед населення.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectрозробка технологіїru_RU
dc.subjectразработка технологииru_RU
dc.subjectоздоровча м’ясо-овочева страваru_RU
dc.subjectоздоровительное мясо-овощное блюдоru_RU
dc.subjectасортимент водоростейru_RU
dc.subjectассортимент водорослейru_RU
dc.titleРозробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростейru_RU
dc.typeArticleru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу