Оцінка вмісту у ґрунті хімічних елементів, які формують якість продукції АПК
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/123456789/151314/351-353.pdf.jpg?sequence=4&isAllowed=y)
Переглянути
Дата
2013Автор
Лисицька, С. М.
Воскобойникова, В. Є.
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
Сучасне рослинництво неможливе без регулювання кількості поживних
хімічних речовин, що надходять у трофічних ланцюгах до культурних рослин.
Нормальний розвиток рослинних організмів потребує наявності як
макроелементів (С, О, Н, N, P, K, Ca, Mg, S, Fe), так і мікроелементів (Mn, Cu, B,
Co, Zn, Mo, J) [1]. Вищеназвані хімічні елементи мають між собою тісний
взаємний зв’язок.