Системний аналіз та оптимізація роботи складу
Abstract
Предметом дослідження є організаційно-економічний механізм формування таких запасів як: холодильник «Ariston», мікрохвильова піч «Panasonic», мультиварка «MOULINEX», морозильна камера «Samsung». Метою дослідження є розробка логістичної системи управління запасами товарів та підготовка практичних рекомендацій щодо організації ефективного управління запасами на складі торгівельного підприємства. Методи дослідження: аналіз переваг і недоліків логістичних систем управління запасами з фіксованим розміром замовлення і фіксованим інтервалом часу між замовленнями за допомогою побудови графіків руху запасів та задача розробки ефективної системи управління запасами Практична значимість результатів: полягає в розробці ефективної системи управління запасами задля отримання економічної вигоди на підприємстві.