Показати скорочений опис матеріалу
Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості
dc.contributor.author | Рибалка, А. А. | |
dc.contributor.author | Алєксєнко, Т. К. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T11:46:46Z | |
dc.date.available | 2020-05-28T11:46:46Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Рибалка А. А. Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості / Рибалка А. А., Алєксєнко Т. К. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 137-138. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155382 | |
dc.description.abstract | Ринок морозива в Україні набуває цивілізований структурований вид. Сформувалася і чітко виділилася в загальній масі група лідерів: сьогодні 15 підприємств обслуговують 75% українського ринку морозива. Усе виразніше проглядається тенденція до укрупнення підприємств, що поглинають дрібні фабрики, і злиттю великих компаній. Стрімко скорочується кількість напівлегальних виробників, а прийняття сучасних стандартів на морозиво взагалі може викорінити клас виробників з неякісною продукцією. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | ru_RU |
dc.subject | торгові марки | ru_RU |
dc.subject | торговые марки | ru_RU |
dc.subject | ринок морозива | ru_RU |
dc.subject | рынок мороженого | ru_RU |
dc.subject | проблема харчування | ru_RU |
dc.subject | проблема питания | ru_RU |
dc.subject | український ринок морозива | ru_RU |
dc.subject | украинский рынок мороженого | ru_RU |
dc.subject | основні показники якості | ru_RU |
dc.subject | основные показатели качества | ru_RU |
dc.title | Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 543.683 | ru_RU |