Показати скорочений опис матеріалу
Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості
dc.contributor.author | Дорошенко, О. О. | |
dc.contributor.author | Свириденко, Л. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-01T07:16:51Z | |
dc.date.available | 2020-06-01T07:16:51Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Дорошенко О. О. Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості / Дорошенко О. О.,Свириденко Л. В. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 139-140. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387 | |
dc.description.abstract | Питання покрашення якості, зокрема безпечності, соків є актуальним, оскільки цей продукт харчування безпосередньо впливає на здоров'я споживачів. Задача виявлення відповідності соковмісної продукції вимогам нормативних документів розв’язуєтьсязастосуванням різних методів аналізу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | ru_RU |
dc.subject | соковмісна продукція | ru_RU |
dc.subject | сокосодержащая продукция | ru_RU |
dc.subject | органолептичні показники | ru_RU |
dc.subject | органолептические показатели | ru_RU |
dc.subject | титрована кислотність | ru_RU |
dc.subject | титруемая кислотность | ru_RU |
dc.title | Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 543.683 | ru_RU |