Показати скорочений опис матеріалу
Технологічна схема вирощування пекінської капусти в умовах північного степу
dc.contributor.author | Пода, Д. І. | |
dc.contributor.author | Сидоренко, О. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-02T11:38:24Z | |
dc.date.available | 2020-06-02T11:38:24Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Пода Д. І. Технологічна схема вирощування пекінської капусти в умовах північного степу / Пода Д. І., Сидоренко О. М. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 161-162. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155398 | |
dc.description.abstract | Продовольча безпека належать до ключових національних пріоритетів. В Україні сільське господарство займає провідну ланку в економіці. Серед овочевих культур,які вирощують в Україні,види родини Капустяних є найбільш поширеними.Пекінська капуста останнім часом набула високої популярності.Розповсюдженню пекінської капусти в країні сприяють такі цінні господарські ознаки, як скоростиглість, висока врожайність,досить висока ступінь лежкості, і безумовно, висока рентабельність. А головне –високий попит на внутрішньому ринку. Багатий біохімічний склад дає можливість використовувати її для дієтичного харчування. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | ru_RU |
dc.subject | продовольча безпека | ru_RU |
dc.subject | продовольственная безопасность | ru_RU |
dc.subject | сільське господарство | ru_RU |
dc.subject | сельское хозяйство | ru_RU |
dc.subject | пекінська капуста | ru_RU |
dc.subject | пекинская капуста | ru_RU |
dc.subject | північна степ | ru_RU |
dc.subject | северная степь | ru_RU |
dc.title | Технологічна схема вирощування пекінської капусти в умовах північного степу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 504.06 | ru_RU |