Показати скорочений опис матеріалу
076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства"
dc.contributor.author | Волкова, Руслана Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2020-07-17T09:55:49Z | |
dc.date.available | 2020-07-17T09:55:49Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155622 | |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – підприємницька діяльність хлібопекарського підприємства. Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти підвищення ефективності діяльності підприємства хлібопекарської галузі. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства. Методи дослідження – у вирішенні поставлених завдань була використана система сучасних методів: абстрактно-логічний, порівняльного економічного аналізу, логічного узагальнення, графічний та табличний методи. Отримані результати. У першому розділі надано характеристику теоретичним основам ефективності господарської діяльності та розвитку бізнесу в хлібопекарській сфері. У другому розділі проведено аналіз та здійснена оцінка ефективності підприємницької діяльності ПрАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9». У третьому розділі наведено та обґрунтовано напрями підвищення ефективності хлібопекарського підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства, що здійснюють підприємницьку діяльність у хлібопекарській галузі | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ПІДПРИЄМНИЦТВО, ХЛІБОПЕКАРСЬКА ГАЛУЗЬ, РИНОК ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ. | ru_RU |
dc.title | 076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства" | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |