Показати скорочений опис матеріалу
076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Підвищення конкурентоспроможності суб’єкту соціального підприємництва"
dc.contributor.author | Сергієвої О.А._ | |
dc.date.accessioned | 2020-07-17T10:37:21Z | |
dc.date.available | 2020-07-17T10:37:21Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155628 | |
dc.description.abstract | Об'єкт дослідження – процес управління конкурентоспроможністю суб’єкту підприємницької діяльності. Предмет дослідження – інструментарій прийняття рішень щодо конкурентоспроможності суб’єкту соціального підприємництва. Мета роботи – визначити шляхи підвищення конкурентоспроможності суб’єкту соціального підприємства. Методи дослідження: узагальнення та систематизації; статистичний метод; аналітичний. Отримані результати. У першому розділі: визначені особливості соціального бізнесу та проаналізований інструментарій підвищення його конкурентоспроможності. У другому розділі: надана оцінка стану та перспектив розвитку соціального підприємництва в Україні та інших країнах; визначені чинники конкурентоспроможності в сфері ресторанного бізнесу. У третьому розділі: здійснений SWOT-аналіз та розроблена система цілей суб’єкту підприємництва, визначені ключові ресурси забезпечення конкурентоспроможності та складена бізнес-модель суб’єкту бізнесу. Впровадження пропозицій забезпечує формування характеристик соціального бізнесу на рівні провідних суб’єктів ринку, що дозволить конкурувати та досягати цільових показників підприємницької діяльності. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства ресторанного бізнесу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ПІДПРИЄМНИЦТВО, СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО, БРЕНД, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, БІЗНЕС-МОДЕЛЬ, ПАРТНЕРСТВО. | ru_RU |
dc.title | 076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Підвищення конкурентоспроможності суб’єкту соціального підприємництва" | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |