Показати скорочений опис матеріалу
Формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»)
dc.contributor.author | Хоменко, Юлія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T19:15:29Z | |
dc.date.available | 2020-11-11T19:15:29Z | |
dc.date.issued | 2019-12 | |
dc.identifier.citation | Хоменко Ю.М. Формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро») / Ю.М. Хоменко. – Д. : НТУ «ДП», 2019. – 111 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156674 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає зовнішньоекономічна діяльність підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи формування асортиментної політики підприємства та її вплив на ефективність зовнішньоекономічної діяльності підприємства; проаналізовано основні показники господарської та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; здійснено маркетингове дослідження ринку кондитерських виробів та поведінки споживачів кондитерських виробів; визначено цільовий ринок збуту експортної продукції; оцінена економічна ефективність запропонованого проекту заходів з підвищення ефективності управління зовнішньоекономічною діяльністю та формування асортиментної політики. | ru_RU |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає зовнішньоекономічна діяльність підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи формування асортиментної політики підприємства та її вплив на ефективність зовнішньоекономічної діяльності підприємства; проаналізовано основні показники господарської та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; здійснено маркетингове дослідження ринку кондитерських виробів та поведінки споживачів кондитерських виробів; визначено цільовий ринок збуту експортної продукції; оцінена економічна ефективність запропонованого проекту заходів з підвищення ефективності управління зовнішньоекономічною діяльністю та формування асортиментної політики. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕКСПОРТУ, ЗОВНІШНІЙЙ РИНОК, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ПЛИТКОВИЙ ШОКОЛАД, УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ. | ru_RU |
dc.title | Формування асортиментної політики підприємства при веденні зовнішньоекономічної діяльності (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро») | ru_RU |
dc.title.alternative | Formation of assortment policy of an enterprise at foreign economic activities (based on the materials of Private JSC “AVK Confectionery Factory”, Dnipro”) | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Кафедра менеджменту [123]