Показати скорочений опис матеріалу
Стратегія просування споживчих послуг мережевого підприємства
dc.contributor.author | Вознюк, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2021-10-09T15:05:45Z | |
dc.date.available | 2021-10-09T15:05:45Z | |
dc.date.issued | 2020-12-11 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159240 | |
dc.description.abstract | Для сучасних споживчих ринків створення мережевих структур являє собою мегатренд, що охоплює усі сфери послуг громадського харчування. Особливо це притаманне кав’ярням третьої хвилі, що пропонують послуги певного високого стандарту, конкурують технологією і культурою споживання кави уздовж закладів своєї мережі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Стратегія просування споживчих послуг мережевого підприємства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2020 рік випуску 075 маркетинг Магістри [8]
Кваліфікаційні роботи студентів 2020 рік випуску 075 маркетинг Магістри