Показати скорочений опис матеріалу
Управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом (за матеріалами ТОВ «Малбі Фудс»)
dc.contributor.author | Цуркан, Альбіна Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T20:51:23Z | |
dc.date.available | 2021-12-16T20:51:23Z | |
dc.date.issued | 2021-06 | |
dc.identifier.citation | Цуркан А.О. Управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом (за матеріалами ТОВ «Малбі Фудс»)/ А.О. Цуркан. – Д. : НТУ «ДП», 2021. – 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159768 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єкт розроблення – процес удосконалення управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом.. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано суть, завдання та основні принципи маркетингового управління; виявлено складові клієнтоорієнтованого управління; розглянуто переваги та недоліки впровадження клієнтоорієнтованого підходу в управління виробничим підприємством; проаналізовано сучасний кондитерський ринок України; надано організаційно-економічну характеристику підприємства та основних видів його діяльності; проведено аналіз фінансового стану та основних економічних показників підприємства; розглянуто конкурентне середовище функціонування ТОВ «Малбі Фудс»; запропоновано використання маркетингових технологій ідентифікації профілю споживача продукції ТОВ «Малбі Фудс»; впроваджено управлінські рішення для забезпечення клієнтоорієнтованого підходу у ТОВ «Малбі Фудс» та оцінювання їх ефективності | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єкт розроблення – процес удосконалення управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом.. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано суть, завдання та основні принципи маркетингового управління; виявлено складові клієнтоорієнтованого управління; розглянуто переваги та недоліки впровадження клієнтоорієнтованого підходу в управління виробничим підприємством; проаналізовано сучасний кондитерський ринок України; надано організаційно-економічну характеристику підприємства та основних видів його діяльності; проведено аналіз фінансового стану та основних економічних показників підприємства; розглянуто конкурентне середовище функціонування ТОВ «Малбі Фудс»; запропоновано використання маркетингових технологій ідентифікації профілю споживача продукції ТОВ «Малбі Фудс»; впроваджено управлінські рішення для забезпечення клієнтоорієнтованого підходу у ТОВ «Малбі Фудс» та оцінювання їх ефективності | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КЛІЄНТООРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД, КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІСТЬ, КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ, SWOT-АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.title | Управління виробничим підприємством за клієнтоорієнтованим підходом (за матеріалами ТОВ «Малбі Фудс») | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of the production enterprise according to the client-oriented approach (based on the materials of LLC «Malby Foods») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |