Показати скорочений опис матеріалу
Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу
dc.contributor.author | Гайдар, В. В. | |
dc.contributor.author | Малієнко, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-11T09:04:41Z | |
dc.date.available | 2022-01-11T09:04:41Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Гайдар В. В. Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу / В. В. Гайдар, А. В. Малієнко // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021.- С. 292-293 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159844 | |
dc.description.abstract | Одним із важливих факторів впливу на результати діяльності закладів ресторанного господарства є попит на продукцію і послуги та тенденції його розвитку. Для того, щоб покращити прибуток на підприємстві, впливаючи на попит, потрібно вивчити не тільки самі методи дії, різні концепції (прийоми) управління попитом, але і можливі види стану попиту. Задача підвищення ефективності діяльності підприємства передбачає аналіз стану і рівня попиту, підтримки на цьому рівні пропозиції. Задача управління попитом полягає в формуванні керуючого впливу на рівень, час і характер попиту так, щоб це допомогло організації в досягненні цілей, що стоять перед нею. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування методів розв’язання оптимізаційних задач у діяльності підприємства ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 681.518.54 | uk_UA |