Показати скорочений опис матеріалу
Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію
dc.contributor.author | Пєткова, Є. | |
dc.contributor.author | Коряшкіна, Л. С. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-19T09:00:15Z | |
dc.date.available | 2022-01-19T09:00:15Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Пєткова Є. Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію/ Є. Пєткова, Л. С. Коряшкіна // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021. - С. 216-217 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955 | |
dc.description.abstract | Розрахунок потреби в персоналі, вочевидь, є частиною загального процесу планування в організації. Успішне кадрове планування ґрунтується на знанні відповідей на такі питання: 1) скільки працівників, якої кваліфікації, коли та де потрібно; 2) як можна залучити потрібний і скоротити чи оптимізувати використання зайвого персоналу; 3) як краще використовувати персонал відповідно до його здібностей, вмінь та внутрішньої мотивації; 4) як забезпечити умови для розвитку персоналу; 5) які витрати вимагатимуть заплановані заходи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | попит | uk_UA |
dc.title | Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 519.8 | uk_UA |