Показати скорочений опис матеріалу
Планування численості персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію
dc.contributor.author | Пєткова, Єлізавета | |
dc.date.accessioned | 2022-02-27T09:09:03Z | |
dc.date.available | 2022-02-27T09:09:03Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160218 | |
dc.description | Мета роботи: розрахувати та зрозуміти скільки потрібно змін для певної кількості працівників на результатах діяльності компанії. Сфера застосування: компанія «Стол и стул». Ефективність роботи: Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розробки: результати дозволяють по наразі працюючим в компанії зробити передбачення з ймовірним найближчим добровільним звільненням та зрозуміти фактори, котрі впливають на результат моделі. | uk_UA |
dc.description.abstract | В даній роботі розглядається задача визначення кількості працівників, які мають обслуговувати певну кількість виробничих ліній на підприємстві протягом року з урахуванням плану виробництва продукції, рівномірного завантаження щотижневих виробничих потужностей, а також з можливістю мінімізувати витрати на оплату праці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | вплив факторів | uk_UA |
dc.subject | сезонність | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.title | Планування численості персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію | uk_UA |
dc.title.alternative | ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студентки групи 124м-20-1 Пєткової Є.І. спеціальності 124 Системний аналіз | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |