Зараз показуються 21-24 з 24

    • Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна 

      Бойко, В. І.; Соснін, К. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
      Борошномельне, круп’яне виробництво забезпечує виробництво основних продуктів харчування людей – борошна, крупи, що містять у своєму складі важливі незамінні для людини поживні речовини. Об'єкт дослідження: процес зволожування ...
    • Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів 

      Бабаков, О. В.; Заславський, О. М. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
      Консервування сушінням широко застосовують в молочній промисловості: сушать незбиране та знежирене молоко, сколотини, молочну сироватку, суміші незбираного молока з знежиреним молоком або вершками, без добавок або з ...
    • Автоматизація технологічних ланок виробництва біологічного палива 

      Павленко, Д. О.; Козарь, М. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
      В Україні зараз гостро стоїть питання поліпшення енергоефективності та розвитку відновлюваної енергетики. Головне завдання – знизити залежність від газу і нафтопродуктів. З огляду на те, що Україна має значний потенціал в ...
    • Автоматизація технологічного процесу виробництва азотної кислоти 

      Лисиця, С. С.; Заславський, О. М. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
      Азотна кислота за обсягом виробництва займає серед інших друге місце після сірчаної. Стрімке зростання об’єму виробництва HNO3 зумовлюється важливим значенням кислоти і її солей для народного господарства. Азотна кислота ...