СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ: Recent submissions
Зараз показуються 21-24 з 24
-
Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)Борошномельне, круп’яне виробництво забезпечує виробництво основних продуктів харчування людей – борошна, крупи, що містять у своєму складі важливі незамінні для людини поживні речовини. Об'єкт дослідження: процес зволожування ... -
Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)Консервування сушінням широко застосовують в молочній промисловості: сушать незбиране та знежирене молоко, сколотини, молочну сироватку, суміші незбираного молока з знежиреним молоком або вершками, без добавок або з ... -
Автоматизація технологічних ланок виробництва біологічного палива
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)В Україні зараз гостро стоїть питання поліпшення енергоефективності та розвитку відновлюваної енергетики. Головне завдання – знизити залежність від газу і нафтопродуктів. З огляду на те, що Україна має значний потенціал в ... -
Автоматизація технологічного процесу виробництва азотної кислоти
(Видавництво НТУ "ДП", 2022)Азотна кислота за обсягом виробництва займає серед інших друге місце після сірчаної. Стрімке зростання об’єму виробництва HNO3 зумовлюється важливим значенням кислоти і її солей для народного господарства. Азотна кислота ...