Показати скорочений опис матеріалу
Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна
dc.contributor.author | Бойко, В. І. | |
dc.contributor.author | Соснін, К. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-23T07:30:19Z | |
dc.date.available | 2022-06-23T07:30:19Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Бойко В. І. Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна / Бойко В. І., Соснін К. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 350. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160470 | |
dc.description.abstract | Борошномельне, круп’яне виробництво забезпечує виробництво основних продуктів харчування людей – борошна, крупи, що містять у своєму складі важливі незамінні для людини поживні речовини. Об'єкт дослідження: процес зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2. Предмет дослідження – методи, моделі та інформаційне забезпечення при керуванні процесом зволожування зерна. Мета: підвищення якості процесу керування зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2, шляхом ідентифікації об’єкту керування та розробки системи автоматизованого керування. | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НТУ "ДП" | uk_UA |
dc.subject | процес зволожування зерна | uk_UA |
dc.subject | борошномельне виробництво | uk_UA |
dc.title | Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |