Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorФлік, Д. В.
dc.contributor.authorКарпенко, О. В.
dc.date.accessioned2022-06-27T08:35:52Z
dc.date.available2022-06-27T08:35:52Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationФлік Д. В. Автоматизація технологічного процесу заморожування риби / Флік Д. В., Карпенко О. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 400.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160599
dc.description.abstractРибна галузь стрімко розвивається та не стоїть на місці. Попит на рибу та рибні продукти невпинно зростає, тому виникає необхідність у довготривалому її зберіганні. Основним методом консервування риби є заморожування. Але при недоброякісному зберіганні заморожена риба та рибні продукти можуть втратити свою цінність та якість. Об'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням − камерою шокової заморозки. Об'єкт дослідження – процес заморозки, зберігання, розморожування риби у камері шокової заморозки. Завдання дослідження – розробка моделі камери шокової заморозки, регульованій по каналу «тиск компресора → температура випарника».
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectрибна галузьuk_UA
dc.subjectзаморожування рибиuk_UA
dc.subjectкамера шокової заморозкиuk_UA
dc.subjectхолодоагентuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу заморожування рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу