Показати скорочений опис матеріалу
Автоматизація технологічного процесу заморожування риби
dc.contributor.author | Флік, Д. В. | |
dc.contributor.author | Карпенко, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-27T08:35:52Z | |
dc.date.available | 2022-06-27T08:35:52Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Флік Д. В. Автоматизація технологічного процесу заморожування риби / Флік Д. В., Карпенко О. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 400. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160599 | |
dc.description.abstract | Рибна галузь стрімко розвивається та не стоїть на місці. Попит на рибу та рибні продукти невпинно зростає, тому виникає необхідність у довготривалому її зберіганні. Основним методом консервування риби є заморожування. Але при недоброякісному зберіганні заморожена риба та рибні продукти можуть втратити свою цінність та якість. Об'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням − камерою шокової заморозки. Об'єкт дослідження – процес заморозки, зберігання, розморожування риби у камері шокової заморозки. Завдання дослідження – розробка моделі камери шокової заморозки, регульованій по каналу «тиск компресора → температура випарника». | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НТУ "ДП" | uk_UA |
dc.subject | рибна галузь | uk_UA |
dc.subject | заморожування риби | uk_UA |
dc.subject | камера шокової заморозки | uk_UA |
dc.subject | холодоагент | uk_UA |
dc.title | Автоматизація технологічного процесу заморожування риби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |