Показати скорочений опис матеріалу
Розроблення продуктової стратегії підприємства на промисловому ринку
dc.contributor.author | Бардаков, Юрій | |
dc.date.accessioned | 2023-01-07T12:52:11Z | |
dc.date.available | 2023-01-07T12:52:11Z | |
dc.date.issued | 2020-01-13 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162001 | |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі проаналізовано асортиментний портфель підприємства на ринку спецій та прянощів, а також виконано аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища. Об’єкт дослідження: маркетинговий механізм, що формує асортиментний портфель підприємства. Мета кваліфікаційної роботи: розроблення продуктової стратегії для підприємства на ринку спецій та прянощів, за допомогою дослідження поведінки споживачів. Положення, що захищаються: від ефективності роботи підприємства з асортиментом залежать усі економічні показники діяльності організації та її можливість конкурувати з іншими гравцями на рикну. Дана робота тісно пов’язана з курсовими та практичними роботами, що були виконані раніше. Інформацію отриману з даного дослідження доцільно використовувати для оновлення та гармонізації товарного асортименту підприємства на ринку спецій та прянощів. У роботі використано такі методи досліджень: матриця McKinsey –GeneralElectric, ABC-XYZ аналіз, аналіз 5 сил Майкла Портера, крива життєвого циклу Іцхака Адизеса, глибинне інтерв’ю, опитування, матриця Ансоффа, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, стратегічна канва, модель 4-х дій, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, тест Румельта. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ПРОДУКТОВА СТРАТЕГІЯ, АСОРТИМЕНТ, ДОСЛІДЖЕННЯ ВПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ, СПЕЦІЇ ТА ПРЯНОЩІ. | uk_UA |
dc.title | Розроблення продуктової стратегії підприємства на промисловому ринку | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2020 рік випуску маркетинг Бакалаври [22]
Кваліфікаційні роботи студентів 2020 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври