Показати скорочений опис матеріалу
Маркетингове дослідження особливостей просування компанії у соціальних мережах
dc.contributor.author | Бакуленко, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2023-01-19T12:50:57Z | |
dc.date.available | 2023-01-19T12:50:57Z | |
dc.date.issued | 2022-06-10 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162077 | |
dc.description | Пояснювальна записка: 100 с., 50 рис., 14 табл., 2 додатків, 38 джерел. У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості маркетингу соціальних мереж підприємствамна рику послуг. Проведений аналіз стану ринку громадського харчування. Проаналізоване зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства. Проведене дослідження маркетингових комунікацій у соціальних мережах підприємства, та порівняльний аналіз соціальних мереж закладів конкурентів. Розроблені рекомендації та створено контент-план. Об’єкт розроблення: є процес маркетингового просування закладу громадського харчування у соціальних мережах. Мета кваліфікаційної роботи: є дослідження маркетингу у соціальних мережах ресторану «Сушия» і її конкурентів. Положення, що захищаються: формування власного іміджу підприємства у соціальних мережах, особливості створення гармонійного візуалу і методів органічного просування, що дозволить якісніше впливати на споживача, збільшити рівень комунікації та задоволеність клієнтів. Кваліфікаційна робота має прямий зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Робота має застосування у сфері маркетингу соціальних мереж на ринку послуг. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у просуванні компаній через методи просування у соціальних мережах, що сприяє збільшенню аудиторії і підвищення її лояльності до бренду, відповідно збільшення клієнтів і обсягів продажу. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення візуальної стратегії підприємства шляхом розроблення і підтримання нового контен-плану та рекомендацій стосовно пропрацювання негативних моментів з кліжнтами, підвищенню взаємодії з ними та вдосконалення власної унікальної торгової пропозиції. У роботі використано такі методи досліджeнь: анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика SMАRT, багатокутник конкурентоспроможності, піраміда Маслоу, формаування циклу звички. | uk_UA |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка: 100 с., 50 рис., 14 табл., 2 додатків, 38 джерел. У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості маркетингу соціальних мереж підприємствамна рику послуг. Проведений аналіз стану ринку громадського харчування. Проаналізоване зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства. Проведене дослідження маркетингових комунікацій у соціальних мережах підприємства, та порівняльний аналіз соціальних мереж закладів конкурентів. Розроблені рекомендації та створено контент-план. Об’єкт розроблення: є процес маркетингового просування закладу громадського харчування у соціальних мережах. Мета кваліфікаційної роботи: є дослідження маркетингу у соціальних мережах ресторану «Сушия» і її конкурентів. Положення, що захищаються: формування власного іміджу підприємства у соціальних мережах, особливості створення гармонійного візуалу і методів органічного просування, що дозволить якісніше впливати на споживача, збільшити рівень комунікації та задоволеність клієнтів. Кваліфікаційна робота має прямий зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Робота має застосування у сфері маркетингу соціальних мереж на ринку послуг. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у просуванні компаній через методи просування у соціальних мережах, що сприяє збільшенню аудиторії і підвищення її лояльності до бренду, відповідно збільшення клієнтів і обсягів продажу. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення візуальної стратегії підприємства шляхом розроблення і підтримання нового контен-плану та рекомендацій стосовно пропрацювання негативних моментів з кліжнтами, підвищенню взаємодії з ними та вдосконалення власної унікальної торгової пропозиції. У роботі використано такі методи досліджeнь: анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, методика SMАRT, багатокутник конкурентоспроможності, піраміда Маслоу, формаування циклу звички. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНВЕРСІЯ, КОНТЕНТ-ПЛАН, ЛІДОГЕНЕРАЦІЯ, МАРКЕТИНГОВА КОМУНІКАЦІЙНА ПОЛІТИКА, МАРКЕТИНГОВЕ ПРОСУВАННЯ, МАРКЕТИНГ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ, ТАРГЕТ | uk_UA |
dc.title | Маркетингове дослідження особливостей просування компанії у соціальних мережах | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври [34]
Кваліфікаційні роботи студентів 2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври