Показати скорочений опис матеріалу
Дослідження споживчих вподобань з метою удосконалення асортименту послуг компанії
dc.contributor.author | Корольова, Карина | |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T10:54:20Z | |
dc.date.available | 2023-02-02T10:54:20Z | |
dc.date.issued | 2022-06-10 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162136 | |
dc.description | Об'єктом дослідження є асортимент послуг на роздрібному ринку Предметом дослідження є методи адаптації асортименту послуг щодо мінливих споживчих вподобань при скороченні попиту на споживчому ринку послуг попереднього вибору. Методика дослідження. Для вирішення комплексу завдань кваліфікаційної роботи використана певна сукупність наукових методів: статистичні методи для проведення аналізу і вивчення дина міки розвитку ринку; методи експертних оцінок для аналізу даних щодо факторів внутрішнього та зовнішнього середовища; інформаційно цільовий для збору існуючої маркетингової інформації та оцінки тенденцій розвитку складних послуг; методи опитування та спостереження для збору первинної маркетингової інформації; спеціальні методи маркетингового аналізу: АВС&XYZ аналіз для оцінки асортиментної політики; SNW, PEST, IFAS, EFAS методи аналізу для вивчення і оцінки маркетингових факторів; сегментування м етодом угрупувань для визначення цільових сегментів; перехресна SWOT матриця для здійснення ситуаційного аналізу. Результати дослідження проаналізовано маркетингову діяльність фітнес клубу досліджено головних конкурентів, розглянуто асортимент послуг, розроблено програму з метою поліпшення асортименту послуг Взаємозв’язок з іншими роботами використано теоретичні положення, методики та рекомендації, що розроблені провідними українськими та зарубіжними маркетологами у галузі споживчих вподобань з метою поліпшення асортименту послуг 4 Інформація Інформація щодощодо впровадженнявпровадження –– результатирезультати дослідженнядослідження впровадженівпроваджені вв маркетинговумаркетингову діяльністьдіяльність фітнесфітнес--клубуклубу «Феррум»«Феррум».. Використання результатів роботи – результати дослідження можуть бути використані під час подальшого вивчення питань щодо дослідження споживчих вподобань з метою поліпшення асортименту послуг. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об'єктом дослідження є асортимент послуг на роздрібному ринку Предметом дослідження є методи адаптації асортименту послуг щодо мінливих споживчих вподобань при скороченні попиту на споживчому ринку послуг попереднього вибору. Методика дослідження. Для вирішення комплексу завдань кваліфікаційної роботи використана певна сукупність наукових методів: статистичні методи для проведення аналізу і вивчення дина міки розвитку ринку; методи експертних оцінок для аналізу даних щодо факторів внутрішнього та зовнішнього середовища; інформаційно цільовий для збору існуючої маркетингової інформації та оцінки тенденцій розвитку складних послуг; методи опитування та спостереження для збору первинної маркетингової інформації; спеціальні методи маркетингового аналізу: АВС&XYZ аналіз для оцінки асортиментної політики; SNW, PEST, IFAS, EFAS методи аналізу для вивчення і оцінки маркетингових факторів; сегментування м етодом угрупувань для визначення цільових сегментів; перехресна SWOT матриця для здійснення ситуаційного аналізу. Результати дослідження проаналізовано маркетингову діяльність фітнес клубу досліджено головних конкурентів, розглянуто асортимент послуг, розроблено програму з метою поліпшення асортименту послуг Взаємозв’язок з іншими роботами використано теоретичні положення, методики та рекомендації, що розроблені провідними українськими та зарубіжними маркетологами у галузі споживчих вподобань з метою поліпшення асортименту послуг 4 Інформація Інформація щодощодо впровадженнявпровадження –– результатирезультати дослідженнядослідження впровадженівпроваджені вв маркетинговумаркетингову діяльністьдіяльність фітнесфітнес--клубуклубу «Феррум»«Феррум».. Використання результатів роботи – результати дослідження можуть бути використані під час подальшого вивчення питань щодо дослідження споживчих вподобань з метою поліпшення асортименту послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | СПОЖИВЧІ ВПОДОБАННЯ, АСОРТИМЕНТ ПОСЛУГ АСОРТИМЕНТНА СТРАТЕГІЯ, РИНОК ФІТНЕС ПОСЛУГ | uk_UA |
dc.title | Дослідження споживчих вподобань з метою удосконалення асортименту послуг компанії | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври [34]
Кваліфікаційні роботи студентів 2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври