Показати скорочений опис матеріалу
Управління асортиментом виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київхліб»)
dc.contributor.author | Гололоб, Наталія Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T19:21:04Z | |
dc.date.available | 2023-02-14T19:21:04Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.citation | Гололоб Н.А. Управління асортиментом виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київхліб») / Гололоб Н.А. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162195 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом виробничого підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясовано особливості маркетингового управління товарним асортиментом виробничого підприємства; визначено особливості асортиментної концепції підприємства; розглянуто аналіз ефективності управління асортиментом підприємства; досліджено стан та основні тренди розвитку хлібопекарської промисловості України; надано загальну характеристику діяльності ПрАТ «Київхліб»; проаналізовано конкурентне оточення підприємства; оцінено фактори зовнішнього середовища; оцінено внутрішнє конкурентне середовище підприємства; зроблено економічний аналіз діяльності ПрАТ «Київхліб»; оптимізовано управління асортиментом ПрАТ «Київхліб» на підставі проведеного аналізу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління асортиментом виробничого підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясовано особливості маркетингового управління товарним асортиментом виробничого підприємства; визначено особливості асортиментної концепції підприємства; розглянуто аналіз ефективності управління асортиментом підприємства; досліджено стан та основні тренди розвитку хлібопекарської промисловості України; надано загальну характеристику діяльності ПрАТ «Київхліб»; проаналізовано конкурентне оточення підприємства; оцінено фактори зовнішнього середовища; оцінено внутрішнє конкурентне середовище підприємства; зроблено економічний аналіз діяльності ПрАТ «Київхліб»; оптимізовано управління асортиментом ПрАТ «Київхліб» на підставі проведеного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | АСОРТИМЕНТ, ТОВАРНИЙ АСОРТИМЕНТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ABC- XYZ-АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.title | Управління асортиментом виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київхліб») | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of the range of production enterprise (based on the materials of Private JSC "Kyivkhlib") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |