Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики (за матеріалами ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро”)
dc.contributor.author | Пінчук, Дмитро Володимирович | |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T20:44:31Z | |
dc.date.available | 2023-02-14T20:44:31Z | |
dc.date.issued | 2022-06 | |
dc.identifier.citation | Пінчук Д.В. Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро” / Д.В. Пінчук. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162208 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – обґрунтувати теоретичні, методичні основи і прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю і розробити заходи щодо його підвищення на підприємстві на основі змін його асортиментної політики. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; виконано галузевий аналіз ринку та визначено конкуренту позицію підприємства; виконано оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на основі інтегрального показника; розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства на основі змін його конкурентної політики; оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНА ПОЗИЦІЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ, АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА | uk_UA |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі змін його асортиментної політики (за матеріалами ПрАТ “Кондитерська фабрика “АВК” м. Дніпро”) | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the competitiveness of the enterprise on the basis of changes in its assortment policy (based on the materials of Private JSC "Confectionery Factory "AVK" Dnipro") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |