Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorРодіна, Юлія Володимирівна
dc.date.accessioned2023-02-21T21:21:57Z
dc.date.available2023-02-21T21:21:57Z
dc.date.issued2022-06
dc.identifier.citationРодіна Ю.В. Обґрунтування ефективності маркетингових рішень в сфері управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «ДМК «ТАВРІЯ») / Ю.В. Родіна. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162296
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт дослідження – процес управління конкурентоспроможністю підп- риємства. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичних і методичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства і розробка заходів щодо її підвищення на основі впровадження маркетингових рішень. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства; визначено складові забезпечення конкурентоспроможності; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «ДМК «Таврія»; здійснено аналіз конкурентних сил на ринку коньячних виробів в Україні; використано інструменти стратегічного аналізу для оцінки конкурентних переваг підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства за рахунок впровадження системи маркетингових рішеньuk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт дослідження – процес управління конкурентоспроможністю підп- риємства. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичних і методичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства і розробка заходів щодо її підвищення на основі впровадження маркетингових рішень. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства; визначено складові забезпечення конкурентоспроможності; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «ДМК «Таврія»; здійснено аналіз конкурентних сил на ринку коньячних виробів в Україні; використано інструменти стратегічного аналізу для оцінки конкурентних переваг підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства за рахунок впровадження системи маркетингових рішеньuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, МАРКЕТИНГ, КОНЬЯЧНА ПРОДУКЦІЯ, ВИНОРОБНА ГАЛУЗЬ, РЕОРГАНІЗАЦІЯ, СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ, ЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.titleОбґрунтування ефективності маркетингових рішень в сфері управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «ДМК «ТАВРІЯ»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу