Показати скорочений опис матеріалу
Перспективні напрямки удосконалення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту (на прикладі готелю «Турист»)
dc.contributor.author | Кривоборець, М. М. | |
dc.contributor.author | Шутка, Б. С. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-29T10:25:24Z | |
dc.date.available | 2023-06-29T10:25:24Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Кривоборець М. М. Перспективні напрямки удосконалення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту (на прикладі готелю «Турист») / Кривоборець М. М., Шутка Б. С. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 428-430 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163848 | |
dc.description.abstract | Поліпшення процесу обслуговування туристів може бути вирішальним чинником для збереження та залучення більшої кількості туристів, які бажають повернутися знову та знову. Виконання цього завдання вимагає поєднання різних стратегій та технологій, які допоможуть забезпечити високу якість обслуговування туристів та зробити подорож для них приємною та комфортною. У даному контексті, у доцільно розглянути різні способи та стратегії поліпшення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту. Базою дослідження було обрано готель «Турист». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | процес обслуговування туристів | uk_UA |
dc.subject | готель «Турист» | uk_UA |
dc.subject | готельний комплекс | uk_UA |
dc.subject | стратегія стабілізації | uk_UA |
dc.title | Перспективні напрямки удосконалення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту (на прикладі готелю «Турист») | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 338.482.224 | uk_UA |