Показати скорочений опис матеріалу
Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму
dc.contributor.author | Щоголєва, І. В. | |
dc.contributor.author | Соколовський, В. А. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-29T10:39:37Z | |
dc.date.available | 2023-06-29T10:39:37Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Щоголєва І. В. Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму / Щоголєва І. В., Соколовський В. А. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 430-432 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163849 | |
dc.description.abstract | Гастрономічний туризм, як один із напрямів туристичної діяльності, має нетривалу, але змістовну історію, оскільки супроводжувався процесом усталення самого поняття «гастрономічний туризм», яке пройшло трансформаційні зміни з поняття «кулінарний туризм», що зявилось в 1998 р., на поняття «гастрономічний туризм» у 2013 р. Цьому передувало перейменування у 2012 р. Міжнародної асоціації кулінарного туризму на Всесвітню організацію гастрономічного туризму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | туристична діяльність | uk_UA |
dc.subject | дайджест статистичної інформації | uk_UA |
dc.title | Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 338.484 | uk_UA |