Показати скорочений опис матеріалу
Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час
dc.contributor.author | Крамський, С. О. | |
dc.contributor.author | Антонюк, П. О. | |
dc.date.accessioned | 2023-07-06T07:53:34Z | |
dc.date.available | 2023-07-06T07:53:34Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Крамський С. О. Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час / Крамський С. О., Антонюк П. О. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 213-215 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035 | |
dc.description.abstract | Сучасні тенденції державної підтримки малих форм господарювання в аграрному секторі економіки вказують на безумовну зацікавленість органів влади всіх рівнів у їхньому розвитку особливо під час війни між рф та Україною. В даний час вони стали одним з пріоритетів державної аграрної політики. Проте варто зазначити, що сьогодні все ще переважають економічні заходи підтримки над адміністративними, хоча останні можуть виявитися не менш важливими та ефективними, особливо в нинішніх складних умовах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | селективний ринок | uk_UA |
dc.subject | м'ясна продукція | uk_UA |
dc.subject | яєчна продукція | uk_UA |
dc.subject | стратегічна мета | uk_UA |
dc.title | Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 339.428.5 | uk_UA |