Показати скорочений опис матеріалу
МЕТОДИ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНОЇ РОБОТИ «ВИМІРЮВАННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ НІТРАТІВ У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА ЖОРСТКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ»
dc.contributor.author | Борисовська, Олена Олександрівна | |
dc.contributor.author | Ломазов, Павло Костянтинович | |
dc.date.accessioned | 2023-09-10T15:47:07Z | |
dc.date.available | 2023-09-10T15:47:07Z | |
dc.date.issued | 2023-06-27 | |
dc.identifier.citation | Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища. Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вимірювання концентрації нітратів у продуктах харчування та жорсткості питної води» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / О.О. Борисовська, П.К. Ломазов ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 26 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164444 | |
dc.description | Методичні рекомендації призначені для закріплення теоретичних знань, набутих студентами в лекційному курсі, а також формування практичних навичок виконання лабораторних вимірювань (випробувань) щодо оцінки якості продуктів харчування та питної води. Методичні рекомендації включають лабораторну роботу, текст якої викладено за типовою структурною схемою: тема, мета роботи, завдання, подання теоретичних положень за темою, завдання для самостійного виконання та питання для самоконтролю. | uk_UA |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вимірювання концентрації нітратів у продуктах харчування та жорсткості питної води» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | НІТРАТИ | uk_UA |
dc.subject | ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | ЖОРСТКІСТЬ ВОДИ | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНОЇ РОБОТИ «ВИМІРЮВАННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ НІТРАТІВ У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА ЖОРСТКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ» | uk_UA |
dc.title.alternative | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНОЇ РОБОТИ «ВИМІРЮВАННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ НІТРАТІВ У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА ЖОРСТКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |