Показати скорочений опис матеріалу
Інноваційні методи підвищення лояльності споживачів на підприємствах індустрії гостинності
dc.contributor.author | Болюх, Ірина | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T08:48:28Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T08:48:28Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Болюх І. Інноваційні методи підвищення лояльності споживачів на підприємствах індустрії гостинності / Болюх Ірина, Якименко-Терещенко Наталія // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 111-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165281 | |
dc.description.abstract | Саме завдяки цим причинам надзвичайно важливо такій великій галузі як готельний бізнес сприяти збільшенню лояльності клієнтів. Як було вже зазначено, готельний бізнес як велика індустрія робить значний внесок у світову економіку та забезпечує роботою багато мільйонів людей по всьому світу, через що актуальність даного дослідження є високою в умовах сьогодення, адже тема розвитку лояльності в готельній справі має вплив на макроекономічні показники держави. Метою написання даної роботи є аналіз міжнародного ринку ресторанного та готельного бізнесу з ціллю знайти закономірності методів формування лояльності. Об’єктом дослідження є феномен лояльності споживачів, а предметом – інноваційний розвиток лояльності в готельній справі. В процесі написання використовувалися такі методи як: синтез та аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | «споживач-марка» | uk_UA |
dc.subject | туристисчні послуги | uk_UA |
dc.subject | ресторанний та готельний бізнес | uk_UA |
dc.title | Інноваційні методи підвищення лояльності споживачів на підприємствах індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |