Показати скорочений опис матеріалу
Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи
dc.contributor.author | Зеленюк, Ганна | |
dc.contributor.author | Любчук, Ольга | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T09:15:03Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T09:15:03Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Зеленюк Г. Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи / Зеленюк Ганна, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 123-124. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165287 | |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес в Україні не дивлячись на умови повномасштабної війни адаптується до нових реалій функціонування, що проявляється впровадженні змінювальних технологій, трендів, нових вимог споживачів та підвищенням вимог до кваліфікації персоналу ресторанного закладу. Одним з ключових факторів успіху в цій галузі є кваліфікований персонал, який здатний надавати високий рівень обслуговування. У цьому контексті питання підвищення кваліфікації персоналу стає особливо актуальним. У цій статті будуть розглянуті важливість підвищення кваліфікації працівників для підтримання конкурентоздатності в сфері обслуговування. Також торкнемося різні посади та вимоги до персоналу у ресторанній галузі. Від керівництва до обслуговуючого персоналу розглянемо освіту та досвід, необхідні для успішної роботи в цьому секторі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | персонал готелю | uk_UA |
dc.subject | менеджмент туризму | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |