Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЗеленюк, Ганна
dc.contributor.authorЛюбчук, Ольга
dc.date.accessioned2023-11-24T09:15:03Z
dc.date.available2023-11-24T09:15:03Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationЗеленюк Г. Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи / Зеленюк Ганна, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 123-124.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165287
dc.description.abstractРесторанний бізнес в Україні не дивлячись на умови повномасштабної війни адаптується до нових реалій функціонування, що проявляється впровадженні змінювальних технологій, трендів, нових вимог споживачів та підвищенням вимог до кваліфікації персоналу ресторанного закладу. Одним з ключових факторів успіху в цій галузі є кваліфікований персонал, який здатний надавати високий рівень обслуговування. У цьому контексті питання підвищення кваліфікації персоналу стає особливо актуальним. У цій статті будуть розглянуті важливість підвищення кваліфікації працівників для підтримання конкурентоздатності в сфері обслуговування. Також торкнемося різні посади та вимоги до персоналу у ресторанній галузі. Від керівництва до обслуговуючого персоналу розглянемо освіту та досвід, необхідні для успішної роботи в цьому секторі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперсонал готелюuk_UA
dc.subjectменеджмент туризмуuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleУправління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу