Показати скорочений опис матеріалу
Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств
dc.contributor.author | Сердюк, Анастасія | |
dc.contributor.author | Любчук, Ольга | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T11:48:21Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T11:48:21Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Сердюк А. Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств / Сердюк Анастасія, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 153-154. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165308 | |
dc.description.abstract | У сучасних умовах, що характеризуються стрімким розвитком цифрових технологій, невизначеністю економічної та політичної обстановки, а також загальною нестабільністю епідеміологічної ситуації, набирає популярності концепція VUCA (Volatility – нестабільність, Uncertainty – невизначеність, Complexity – складність, Ambiguity – неоднозначність). Цей підхід, заснований на пошуку ефективних рішень в умовах нестабільності та швидких змін у світі, підкреслює особливе значення необхідності врахування всього різноманіття факторів, здатних знизити рівень вразливості підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | готельна індустрія | uk_UA |
dc.title | Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |