Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГорпинич, А. О.
dc.contributor.authorВініченко, І. І.
dc.date.accessioned2024-05-28T08:46:31Z
dc.date.available2024-05-28T08:46:31Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationГорпинич А. О. Другий рік війни: стан та тенденції змін вітчизняного ресторанного бізнесу / Горпинич А. О., Вініченко І. І. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 398-399uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167003
dc.description.abstractВідкрита воєнна агресія росії, яка триває третій рік, впливає на усі сфери життя українців, і ресторанний̆ ринок не став виключенням. Адже тепер бізнесу для того, щоб не тільки вижити в жорстких умовах, а і вибудовувати в подальшому траєкторію свого руху потрібно набагато більше адаптивності, гнучкості та інноваційних технологічних, організаційних, фінансово-економічних рішень. Слід відзначити, що ресторанне господарство як сектор реальної економіки, надав приклад успішності реалізації заходів антикризового управління. Якщо після вторгнення ворога на територію України в лютому 2022 р. майже всі ресторани та кафе тимчасово припинили свою роботу, то за 3 місяці з початку повномасштабної війни відкрилося 70% закладів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectвоєнний станuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectекономікаuk_UA
dc.titleДругий рік війни: стан та тенденції змін вітчизняного ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk338.48:640.43uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу