Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПавленко, Антон
dc.date.accessioned2024-06-23T09:24:01Z
dc.date.available2024-06-23T09:24:01Z
dc.date.issued2024-06-20
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167212
dc.descriptionУ спеціальному розділі розроблено математичну модель визначення ефективності діяльності, проведено комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесамиuk_UA
dc.description.abstractМетою цієї кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи підприємства. Для цього необхідно вирішити ряд задач: 1) провести аналіз об’єкту дослідження, та виявити актуальні для нього задачі. 2) провести комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами.uk_UA
dc.description.abstractМетоди дослідження: аналіз чутливості (уразливості), аналіз сценаріїв, методи аналізу часових рядів, моделювання бізнес–процесів.uk_UA
dc.description.abstractПрактична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована математична модель визначення ефективності діяльності дозволяє розробляти стратегії управління протидії ризикамuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectАНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІuk_UA
dc.subjectБІЗНЕС–ПРОЦЕСuk_UA
dc.subjectАНАЛІЗ СЦЕНАРІЇВuk_UA
dc.subjectNPVuk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.titleАналіз та оптимізація роботи підприємства сфери громадського харчуванняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу