Показати скорочений опис матеріалу
Аналіз та оптимізація роботи підприємства сфери громадського харчування
dc.contributor.author | Павленко, Антон | |
dc.date.accessioned | 2024-06-23T09:24:01Z | |
dc.date.available | 2024-06-23T09:24:01Z | |
dc.date.issued | 2024-06-20 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167212 | |
dc.description | У спеціальному розділі розроблено математичну модель визначення ефективності діяльності, проведено комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою цієї кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи підприємства. Для цього необхідно вирішити ряд задач: 1) провести аналіз об’єкту дослідження, та виявити актуальні для нього задачі. 2) провести комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методи дослідження: аналіз чутливості (уразливості), аналіз сценаріїв, методи аналізу часових рядів, моделювання бізнес–процесів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована математична модель визначення ефективності діяльності дозволяє розробляти стратегії управління протидії ризикам | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | АНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІ | uk_UA |
dc.subject | БІЗНЕС–ПРОЦЕС | uk_UA |
dc.subject | АНАЛІЗ СЦЕНАРІЇВ | uk_UA |
dc.subject | NPV | uk_UA |
dc.subject | ризик | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.title | Аналіз та оптимізація роботи підприємства сфери громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |