Показати скорочений опис матеріалу
Системний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності
dc.contributor.author | Родіонов, Віталій | |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T16:48:51Z | |
dc.date.available | 2024-07-09T16:48:51Z | |
dc.date.issued | 2024-07 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167293 | |
dc.description | Робота включає в себе два розділи. В інформаційно–аналітичному розділі проведено аналітичний огляд літератури, описано об’єкт дослідження, проблематику, обґрунтовано обрані методи вирішення поставленої задачі. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета робота – підвищення ефективності роботи підприємства в сфері громадського харчування за рахунок розробки практичних рекомендацій щодо прийняття управлінських рішень. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методи дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, метод аналізу ієрархій, методи та критерії прийняття рішень в умовах невизначеності. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практична цінність роботи полягає у розробці рекомендацій для підвищення ефективності роботи підприємств в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Системний аналіз | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.title | Системний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |