Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВойт, Б.Є.
dc.date.accessioned2024-12-09T14:33:06Z
dc.date.available2024-12-09T14:33:06Z
dc.date.issued2024-07
dc.identifier.citationВойт Б.Є. Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Б.Є. Войт - Дніпро : 2024. - 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319
dc.description.abstractМета дослідження – удосконалення процесу доставки оливкової олії з Італії до України, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставкиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.titleРозробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу