Показати скорочений опис матеріалу
Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень
dc.contributor.author | Шестак, Артем Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2024-12-31T11:02:52Z | |
dc.date.available | 2024-12-31T11:02:52Z | |
dc.date.issued | 2023-06-05 | |
dc.identifier.citation | Шестак А.Д. Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень: Дипломна робота бакалавра / Шестак А.Д. - Дніпро, 2023. - 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903 | |
dc.description | У теоретичному розділі було проаналізовано фізико-географічні умови території, на якій розташована кав'ярня "Кав'ярня Пана Персидського". Досліджено негативний вплив на навколишнє середовище від кав'ярень. У практичному розділі розглядаються заходи щодо зменшення негативного впливу кав'ярень на навколишнє середовище. Також розглядаються варіанти використання основного виду відходів кав'ярень. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета роботи: оцінка впливу на довкілля кав’ярень та розробка комплексу заходів щодо зниження негативного впливу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | КАВ’ЯРНЯ | uk_UA |
dc.subject | ВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯ | uk_UA |
dc.subject | ЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ | uk_UA |
dc.title | Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень | uk_UA |
dc.title.alternative | Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |