Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorШестак, Артем Дмитрович
dc.date.accessioned2024-12-31T11:02:52Z
dc.date.available2024-12-31T11:02:52Z
dc.date.issued2023-06-05
dc.identifier.citationШестак А.Д. Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень: Дипломна робота бакалавра / Шестак А.Д. - Дніпро, 2023. - 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903
dc.descriptionУ теоретичному розділі було проаналізовано фізико-географічні умови території, на якій розташована кав'ярня "Кав'ярня Пана Персидського". Досліджено негативний вплив на навколишнє середовище від кав'ярень. У практичному розділі розглядаються заходи щодо зменшення негативного впливу кав'ярень на навколишнє середовище. Також розглядаються варіанти використання основного виду відходів кав'ярень.uk_UA
dc.description.abstractМета роботи: оцінка впливу на довкілля кав’ярень та розробка комплексу заходів щодо зниження негативного впливу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectКАВ’ЯРНЯuk_UA
dc.subjectВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯuk_UA
dc.subjectЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.titleАналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'яреньuk_UA
dc.title.alternativeАналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'яреньuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу