Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГречен, Олексій Сергійович
dc.date.accessioned2025-01-03T16:10:20Z
dc.date.available2025-01-03T16:10:20Z
dc.date.issued2024-12-25
dc.identifier.citationатестаційна робота магістра/ Гречен О.С. - Дніпро 2024, 67с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985
dc.description.abstractОб'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖. Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та якості продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМІКРОКЛІМАТ, ВИРОБНИЧІ ЗОНИ, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКАuk_UA
dc.titleОбгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощіuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу