Показати скорочений опис матеріалу
Обгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі
dc.contributor.author | Гречен, Олексій Сергійович | |
dc.date.accessioned | 2025-01-03T16:10:20Z | |
dc.date.available | 2025-01-03T16:10:20Z | |
dc.date.issued | 2024-12-25 | |
dc.identifier.citation | атестаційна робота магістра/ Гречен О.С. - Дніпро 2024, 67с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168985 | |
dc.description.abstract | Об'єкт дослідження: мікроклімат в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖. Мета: розробити програмно-технічне рішення систем иконтролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі‖ для підвищення стабільності умов виробництва та якості продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МІКРОКЛІМАТ, ВИРОБНИЧІ ЗОНИ, КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування структури і параметрів IoT-системи контролю мікроклімату в виробничих зонах Житомирської кондитерської фабрики ―Житомирські Ласощі | uk_UA |