Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorМолчанов, Іван
dc.date.accessioned2025-01-07T16:51:22Z
dc.date.available2025-01-07T16:51:22Z
dc.date.issued2024-12
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169024
dc.description.abstractПрактична цінність роботи полягає у побудові статистичної та математичної моделей, призначених для прогнозування попиту на товари продуктів харчування, а також моделі підтримки прийняття рішень, що дає можливість розширити мережу оптово-роздрібного продажу та оптимізувати процес наповнення складів.uk_UA
dc.description.abstractПредмет дослідження: моделі й методи оптимізації логістичних процесів керування запасами та продажами компанії.uk_UA
dc.description.abstractМета роботи: розробка моделі наповнення складу з обмеженням на ресурс. Головна ідея роботи полягає в тому, що для досягнення поставленої мети використовуються моделі, засновані на відмінних – аналітичних та статистичних – принципах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСИСТЕМНИЙ АНАЛІЗuk_UA
dc.subjectаналіз данихuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectЛОГІСТИКАuk_UA
dc.subjectзапасиuk_UA
dc.subjectкеруванняuk_UA
dc.titleДослідження моделей логістичних операцій та застосування інформаційних технологій для їх оптимізації в умовах підприємства роздрібної торгівліuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу