Показати скорочений опис матеріалу
МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ БІЛКА В МОЛОЦІ
dc.contributor.author | Шнурко, К.I | |
dc.date.accessioned | 2013-06-11T13:44:32Z | |
dc.date.available | 2013-06-11T13:44:32Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Шнурко К.І. Методи визначення кількості білка в молоці / К. І. Шнурко // V Всеукраїнська конференція "ІТБтаЗ" - 04 квітня 2013 р. – Дніпропетровськ : ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2013. | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1855 | |
dc.description.abstract | В даній статті розглянуто такі методи для визначення кількості білків в молоці: рефрактометричний метод, колориметричний метод та метод формольного титрування. Розглянуті прилади, які використовуються в даних методах. Розглянуто принцип роботи електронного ультразвукового аналізатора молока «Кальварія – 2». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ" | uk_UA |
dc.subject | рефрактометричний метод | uk_UA |
dc.subject | белок | uk_UA |
dc.subject | метод формольного титрування | uk_UA |
dc.subject | колориметричний метод | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ БІЛКА В МОЛОЦІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 637.045 | uk_UA |